Makkelijk marshmallow fondant

Makkelijk marshmallow fondant

Voeg toe aan favorieten!
2uur30min


1 persoon heeft dit gemaakt

Dit is een super eenvoudig recept met marshmallows en een elektrische mixer. Gebruik voor het versieren van je favoriete taarten.

TMPNorth

Ingrediënten
Opbrengst: 1 tot 2 kilo fondant

  • boter of margarine, om in te vetten
  • 900 gr poedersuiker
  • 450 gr marshmallows
  • 4 eetlepels water

Voeg toe aan boodschappenlijst
Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
Bekijk boodschappenlijst

Bereidingswijze
Voorbereiding: 30min  ›  Extra tijd: 2uur rusten  ›  Klaar in:2uur30min 

  1. Vet een beslagkom in met boter of margarine, en doe hetzelfde met de deeghaken. Vet ook een hittebestendige kom en een siliconen spatel in.
  2. Zeef de poedersuiker in een schone (niet ingevette) kom. Zet opzij.
  3. Meng de marshmallows en het water in de ingevette beslagkom. Zet telkens 30 seconden in de magnetron totdat de marshmallows zijn gesmolten.
  4. Doe 3/4 van de poedersuiker in de beslagkom bij de gesmolten marshmallows. Mix op een lage stand met de elektrische mixer, en voeg meer suiker toe als dat nodig is. Je wilt een stevig maar niet plakkerig ​​mengsel krijgen.
  5. Haal het mengsel uit de kom en kneed (met ingevette handen!) op een schoon en ingevet werkoppervlak om te zorgen dat eventuele klontjes verdwijnen. Maak het goed glad.
  6. Wikkel het marshmallowdeeg in plasticfolie en laat 2 uur op kamertemperatuur staan, of bewaar in de koelkast in een luchtdichte zak totdat je klaar bent voor gebruik (laat wel op kamertemperatuur komen voor gebruik).

Recent bekeken

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren