Vet een beslagkom in met boter of margarine, en doe hetzelfde met de deeghaken. Vet ook een hittebestendige kom en een siliconen spatel in.
Zeef de poedersuiker in een schone (niet ingevette) kom. Zet opzij.
Meng de marshmallows en het water in de ingevette beslagkom. Zet telkens 30 seconden in de magnetron totdat de marshmallows zijn gesmolten.
Doe 3/4 van de poedersuiker in de beslagkom bij de gesmolten marshmallows. Mix op een lage stand met de elektrische mixer, en voeg meer suiker toe als dat nodig is. Je wilt een stevig maar niet plakkerig mengsel krijgen.
Haal het mengsel uit de kom en kneed (met ingevette handen!) op een schoon en ingevet werkoppervlak om te zorgen dat eventuele klontjes verdwijnen. Maak het goed glad.
Wikkel het marshmallowdeeg in plasticfolie en laat 2 uur op kamertemperatuur staan, of bewaar in de koelkast in een luchtdichte zak totdat je klaar bent voor gebruik (laat wel op kamertemperatuur komen voor gebruik).