Gebakken aardappelschillen met krab

    Gebakken aardappelschillen met krab

    2keer bewaard
    45min


    Maak dit als eerste!

    Dit eenvoudig te maken aardappelhapje gevuld met krab is een snelle en smakelijke traktatie waarvan iedereen zal genieten. Perfect als hapje of als snack.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 pofaardappelen
    • 3 lente-uitjes, grof gehakt
    • 1 theelepel mosterd
    • krabvlees uit blik, zoveel als nodig
    • een handvol geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:45min 

    1. Bak de aardappelen 45 tot 60 minuten in een oven voorverwarmd op 180°C / gasovenstand 4, tot ze gaar zijn.
    2. Wanneer ze klaar zijn, halveer je ze en schraap je de aardappel eruit, laat de schil heel.
    3. Leg de schillen nog 5 minuten in de oven zodat ze wat krokanter kunnen worden.
    4. Pureer de aardappelen met een beetje boter, voeg de fijngehakte lente-ui, mosterd en de krab toe, en meng goed.
    5. Haal de schillen uit de oven, schep het krabmengsel erin en bestrooi met geraspte kaas. Zet onder de grill tot de kaas is gesmolten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren