Gegrilde kabeljauw met kruiden

    Gegrilde kabeljauw met kruiden

    4keer bewaard
    25min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Ik hou van visgerechten en kabeljauw is een van mijn favoriete vissoorten. Doordrongen met kruiden smelt deze vis gewoonweg in je mond!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 6 kabeljauwfilets
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • tijm, naar smaak
    • oregano, naar smaak
    • zout en peper, naar smaak
    • 60 gr boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. De grill voorverwarmen.
    2. Spoel de vis af, dep droog en leg op aluminiumfolie. Wrijf in met knoflook. Bestrooi met kruiden, zout en peper. Leg wat klontjes boter op de vis en wikkel de vis in aluminiumfolie, zodat gesmolten boter niet op de grill zal druipen.
    3. Gril 15 minuten tot de vis makkelijk uit elkaar valt als je er met een vork in prikt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren