Gegrilde kabeljauw met sinaasappel en citroen

    Gegrilde kabeljauw met sinaasappel en citroen

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    Maak dit als eerste!

    Eenvoudig om te maken maar wel indrukwekkend voor tijdens een barbecue. Een smakelijke combinatie van citrusvruchten en boterzachte witte vis.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 kabeljauwfilets
    • 2 sinaasappels, in schijfjes
    • 1 citroen, in schijfjes
    • 1 takje verse tijm, blaadjes fijngehakt
    • 2 eetlepels olijfolie
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Spoel de vis af, dep droog en bestrooi met zout.
    2. Rangschik afwisselend de kabeljauwfilet, sinaasappel en schijfjes citroen op een groot bord, bestrooi met tijm en besprenkel met olie. Herhaal dit tot alle ingrediënten gebruikt zijn. Dek af met folie en zet 1 uur in de koelkast.
    3. Verwarm de grill voor op een middelhoge temperatuur.
    4. Gril de vis 15 tot 20 minuten tot hij gemakkelijk met een vork uit elkaar valt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren