Gegrilde wortelpeterselie

    Een bijzonder voorgerecht voor een barbecuefeestje: wortelpeterselie in een botersausje met een vleugje honing. Ze worden op de barbecue gegrild. Ook heerlijk als bijgerecht!


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 6 stuks wortelpeterselie, geschild en in de lengte doormidden gesneden
    • zout en peper naar smaak
    • 3 eetlepels boter
    • 1 theelepel honing
    • 1 theelepel paprikapoeder
    • 1 eetlepel gehakte verse dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Leg de wortelhelften op aluminiumfolie of op een bakplaat. Bestrooi ze met zout en peper.
    2. Smelt de boter in een pan, roer de honing, paprikapoeder en dille erdoor, meng goed en giet het over de wortelhelften.
    3. Gril 15 tot 20 minuten tot ze goudbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren