Omelet met geitenkaas

    Omelet met geitenkaas

    6keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk als ontbijt voor op een zonnige ochtend. Verse kruiden worden gecombineerd met een heerlijke omelet voor een gezonde start van de dag.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 6 eieren
    • 3 eetlepels gehakte bieslook
    • 1 eetlepel gehakte dille
    • 1 eetlepel gehakte peterselie
    • zout en peper, naar smaak
    • 100 gr geitenkaas
    • 3 theelepels boter
    • 1 tomaat, in plakjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Klop de eieren met de gehakte kruiden, zout en peper.
    2. Prak de geitenkaas met een vork. Zet opzij.
    3. Smelt de boter in een koekenpan en giet het eiermengsel erin en bak een paar minuten totdat het gedeeltelijk hard wordt. Bestrooi met geitenkaas, verdeel de plakjes tomaat erover, dek af en bak nog enkele minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren