Pancit

    (80)

    Dit Filippijnse noedelgerecht uit de wok is snel en eenvoudig te bereiden. Een uitstekende eenpansmaaltijd.


    75 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr dunne rijstnoedels
    • 250 gr kipbouten, ontveld, bot verwijderd en in hele kleine blokjes
    • 250 gr varkensfilet, in hele kleine blokjes
    • 100 ml sojasaus
    • versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1/2 middelgrote kool, versnipperd
    • 2 wortels, geraspt
    • 2 lenteuitjes, grof gehakt
    • 250g garnalen, gepeld en schoongemaakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur 

    1. De rijstnoedels in een grote kom onder heet water zetten. Afdekken. Als de noedels zacht zijn in 10 cm lange stukken snijden, laten uitlekken en apart zetten.
    2. Kip en varkensvlees in een koekenpan of wok op matig vuur bakken tot er geen roze vlees meer zichtbaar is. Kruiden met zout en peper, uit de koekenpan scheppen en apart zetten.
    3. Kook en wortel sauteren tot ze zacht zijn. Noedels, lente-ui en garnalen erdoor roeren. 4-5 minuten bakken, kip en varkensvlees toevoegen en nogmaals 5 minuten roerbakken.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (80)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties