Gerookte zalm met crackers

    Gerookte zalm met crackers

    10keer bewaard
    15min


    18 personen hebben dit gemaakt

    Een fantastisch voorgerecht voor op elk feestje. In plaats van de zalm door de roomkaas te mengen, leg ik de stukjes zalm op de crackers besmeerd met kruidige roomkaas. Altijd een hit!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gr roomkaas, op kamertemperatuur
    • 1 bosje bieslook, gehakt
    • 1 pakje (180 gr) crackers
    • 150 gr gerookte zalm, in stukjes
    • 100 gr zwarte en groene olijven, in plakjes
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng de roomkaas met de gehakte bieslook tot een gladde massa. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
    2. Smeer een dun laagje roomkaas op elke cracker, rangschik er stukjes zalm en olijven op. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren