Gesauteerde asperges met knoflook

    Gesauteerde asperges met knoflook

    2keer bewaard
    20min


    1525 personen hebben dit gemaakt

    Dit bijgerecht op basis van asperges met knoflook komt oorspronkelijk uit Noord-Italië. Mijn gezin vindt het heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 50 gr boter
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 theelepel grof zeezout
    • 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 bosje verse asperges, schoongemaakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een koekenpan op matig hoog vuur de boter smelten. Olijfolie, zout en peper erdoor roeren. Knoflook toevoegen en een minuutje bakken, maar niet bruin laten worden. Asperges toevoegen en 10 minuten bakken. Keer de asperges af en toe zodat ze gelijkmatig gaar worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren