Geroosterde bagel met gerookte zalm

    Geroosterde bagel met gerookte zalm

    1keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Dit is een chique tosti gemaakt met een volkoren bagel, geitenkaas en gerookte zalm. Zeer smakelijk en makkelijk te maken!

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 25 gr zachte geitenkaas
    • 1 geroosterde rode paprika, fijngesneden
    • 25 gr gerookte zalm, in dunne plakjes
    • 3 tot 4 blaadjes verse basilicum, gehakt
    • zout en peper naar smaak
    • scheutje melk
    • 1 kleine tomaat
    • 25 gr gerookte kaas
    • 1 volkoren bagel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng de geitenkaas, geroosterde rode paprika, gerookte zalm, basilicum, zout, peper en het scheutje melk (ongeveer 1 eetlepel). Met behulp van een vork, meng je deze ingrediënten tot een smeerbaar geheel. Je moet er een bal van kunnen vormen in de kom. Als het niet aan elkaar gaat kleven, voeg je een beetje melk toe.
    2. Snijd de bagel open en rooster hem een beetje onder de grill of in de broodrooster.
    3. Verdeel het zalmmengsel over de lichtgeroosterde bagel (beide helften). Bedek elke helft met plakjes tomaat, zout, peper en de gerookte kaas. Zet onder de grill in de oven tot de kaas gesmolten is. Strooi er nog wat peper en gehakte basilicum over en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren