Gebakken rode snapper

    Gebakken rode snapper

    (225)
    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    204 personen hebben dit gemaakt

    Rode snapper gebakken in een saus naar Oosters recept op basis van gember, lente-ui en rijstwijnazijn.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 rode snapperfilets
    • 1 eetlepel olijfolie
    • het sap van 1 citroen
    • 2 eetlepels rijstwijnazijn
    • 1 eetlepel Franse mosterd
    • 1 eetlepel honing
    • handje lente-ui, versnipperd
    • 1 theelepel gemberpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. De snapper onder koud water afspoelen en droogdeppen. Olijfolie, citroensap, rijstwijnazijn, mosterd, honing, lente-ui en gember in een kommetje vermengen.
    2. Een koekenpan op matig vuur verhitten. De snapper door het mengsel halen en aan beide kanten een sauslaagje geven. In de koekenpan leggen en 2-3 minuten per kant bakken. Resterende mengsel in de pan schenken. Het vuur lager zetten en 2-3 minuten zachtjes laten sudderen tot de vis met een vork makkelijk uiteen valt.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (225)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties