Gebakken rode snapper

    Gebakken rode snapper

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    204 personen hebben dit gemaakt

    Rode snapper gebakken in een saus naar Oosters recept op basis van gember, lente-ui en rijstwijnazijn.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 rode snapperfilets
    • 1 eetlepel olijfolie
    • het sap van 1 citroen
    • 2 eetlepels rijstwijnazijn
    • 1 eetlepel Franse mosterd
    • 1 eetlepel honing
    • handje lente-ui, versnipperd
    • 1 theelepel gemberpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. De snapper onder koud water afspoelen en droogdeppen. Olijfolie, citroensap, rijstwijnazijn, mosterd, honing, lente-ui en gember in een kommetje vermengen.
    2. Een koekenpan op matig vuur verhitten. De snapper door het mengsel halen en aan beide kanten een sauslaagje geven. In de koekenpan leggen en 2-3 minuten per kant bakken. Resterende mengsel in de pan schenken. Het vuur lager zetten en 2-3 minuten zachtjes laten sudderen tot de vis met een vork makkelijk uiteen valt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties