Geroosterde zoete aardappelen

    Geroosterde zoete aardappelen

    9keer bewaard
    55min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Ik heb onlangs ontdekt hoe lekker zoete aardappelen worden als ze worden geroosterd. Je hebt hooguit wat verse tijm nodig voor het serveren. Ze zijn nog gezond voor je ook!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 grote zoete aardappelen, geschild en in stukken gesneden
    • 1 ui, geschild en in plakjes gesneden (optioneel)
    • 2 eetlepels olijfolie
    • grof zout
    • verse tijm blaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Meng de zoete aardappelen met de olie in een ovenschaal. Voeg eventueel de ui toe. Strooi er wat grof zout over. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en bak 30 minuten, haal de folie weg en bak nog eens 10-20 minuten verder zodat de stukjes zoete aardappel krokant worden.
    3. Strooi er wat verse tijmblaadjes over voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren