Gevulde broodjes

    Gevulde broodjes

    3keer bewaard
    55min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een geweldig idee om overgebleven broodjes te gebruiken. Vul ze met gehakt, wat groenten, strooi er kaas over, en bak ze heerlijk goudbruin in de oven. Je kunt in plaats van gehakt ook ham gebruiken en op smaak brengen met je favoriete kruiden.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 300 gr gehakt
    • 8 volkoren of witte harde broodjes
    • 1 paprika, fijngesneden
    • 1 tomaat, gesneden
    • 1 blikje maïs, uitgelekt
    • zout, peper en paprikapoeder naar smaak
    • 150 gr geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Bak het gehakt bruin in een koekenpan.
    3. Snijd de bovenkanten van de broodjes af, druk het vlees op de bodem, bestrooi met wat stukjes paprika, tomaat en maïs. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Bedek met geraspte kaas.
    4. Bak 20 minuten tot de kaas is gesmolten en bubbelt van de hitte.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren