Gebakken zalm met gesauteerde paprika

    De kleur paprika die je gebruikt mag je zelf kiezen. Je kunt voor wat pittigheid ook chilipepers toevoegen.


    46 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • klontje boter
    • 4 zalmfilets
    • 1 dessertlepel olijfolie
    • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1/2 rode paprika, gehakt
    • 1/2 gele paprika, gehakt
    • 1 citroen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een grote koekenpan de boter smelten en daarin de zalmfilets bakken tot ze van binnen laagjes vormen en van buiten krokant zijn.
    2. In een kleine koekenpan de olie verhitten en daarin 3 minuten knoflook, rode en gele paprika sauteren. Apart zetten.
    3. De citroen over de zalmfilets uitknijpen, de gesauteerde paprika over de filets scheppen en direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren