Haring in romige saus

    Haring in romige saus

    Voeg toe aan favorieten!
    3uur15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk en eenvoudig voorgerechtje voor een feestje. Dit is een lichtere versie van haring in room. Probeer te experimenteren met de ingrediënten: maak het milder of zoeter!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 ingemaakte haringfilets (best gemarineerd met ui, zonder olie)
    • 300 gr magere yoghurt
    • 1 eetlepel mosterd
    • 1 ui, gesnipperd
    • 1 zoetzure augurk, in blokjes gesneden
    • peper naar smaak
    • suiker naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 3uur marineren  ›  Klaar in:3uur15min 

    1. Als de haringen erg zout zijn, week je ze eerst ongeveer 1 uur in melk, spoel ze daarna af en dep ze droog met keukenrol.
    2. Snijd de haringfilets in kleine stukjes. Leg ze in een kom. Roer de yoghurt, mosterd, ui en augurk erdoor en breng op smaak met zout en peper. Meng goed.
    3. Zet minstens 3 uur in de koelkast, zodat de smaken goed intrekken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren