Heel eenvoudig biscuitgebak

    Heel eenvoudig biscuitgebak

    3keer bewaard
    35min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Een zeer makkelijk recept voor biscuitgebak met slechts zes ingrediënten. Biscuitgebak vormt de basis voor veel prachtige gelaagde taarten met fondant eromheen. Met dit recept begin je met een goede basis!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 100 gr boter, op kamertemperatuur
    • 3 middelgrote eieren, op kamertemperatuur
    • 1 eetlepel melk
    • 100 gr zelfrijzend bakmeel
    • 100 gr suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C / gasovenstand 4. Vet een springvorm van 20 cm in doorsnede in met boter en bestrooi met een beetje bloem.
    2. Meng de boter en suiker met een pollepel tot het licht en luchtig is. Klop in een maatbeker de eieren en melk samen.
    3. Voeg de losgeklopte eieren aan het botermengsel toe, één eetlepel per keer, en roer na elke toevoeging. Zeef de bloem en suiker en meng voorzichtig samen (meng voorzichtig en roer niet hard).
    4. Giet in de ingevette bakvorm en bak 20-30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen voor je gaat glazuren.

    Tip:

    Begin met boter en eieren op kamertemperatuur voor de beste resultaten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren