Heerlijke chocoladebrownies

    Deze brownies zijn heerlijk, mooi en zacht. Ze rijzen niet, dus je bent verzekerd van een heerlijk dense structuur vol met chocolade.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 200 gr pure chocolade, grof gehakt
    • 175 gr boter
    • 325 gr suiker
    • 3 eieren
    • 130 gr bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 170°C / gasovenstand 3. Bedek een bakvorm (33 x 23 cm) met bakpapier.
    2. Smelt de chocolade en boter au bain-marie.
    3. Haal van het vuur, voeg de suiker toe en meng goed. Voeg de bloem toe, meng goed en voeg dan de eieren toe, meng goed tot het mengsel glad en glanzend is. Schep het mengsel in het bakblik.
    4. Bak 30 tot 35 minuten. Laat vervolgens afkoelen, snijd in stukjes en bestrooi met poedersuiker om te versieren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren