Groentefarfalle

    (112)

    Boordevol groenten; een heerlijke vegetarische maaltijd waar iedereen van zal smullen.


    108 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 pak (500 gr) farfallepasta
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1/2 rode ui, versnipperd
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 courgette, fijngesneden
    • 1 gele pompoen, fijngesneden
    • 50 gr verse champignons, in plakjes
    • 1/2 rode paprika, in reepjes
    • 5 vleestomaten, fijngesneden
    • handje vers basilicumblad
    • 1 theelepel gedroogde oregano
    • 1 theelepel zout
    • 1 theelepel peper
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 100 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. De pasta volgens de gebruiksaanwijzing koken. Afgieten.
    2. In een grote koekenpan op matig vuur 1 eetlepel olijfolie verhitten en hierin ui, knoflook, courgette, pompoen, champignons, rode paprika en 1/2 fijngesneden tomaat zacht bakken. Op smaak brengen met basilicum, oregano zout en peper. Pasta en olijfolie toevoegen, goed vermengen en warm laten worden. Parmezaanse kaas en resterende tomaat erover strooien.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (112)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren