Pasta pomodoro

    Pasta pomodoro

    11keer bewaard
    30min


    939 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig en licht pastagerecht met tomaat en knoflook.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 pak (500 gr) vermicellipasta
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1/2 ui, versnipperd
    • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 375 gr eiertomaten, fijngesneden
    • 2 eetlepels balsamico
    • 275 ml kippenbouillon
    • gemalen gedroogde chilipeper naar smaak
    • versgemalen zwarte peper naar smaak
    • handje gehakte verse basilicum
    • 4 eetlepels versgemalen Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. De pasta volgens de gebruiksaanwijzing koken. Afgieten.
    2. De olijfolie in een grote, diepe braadpan op hoog vuur schenken en daarin ui en knoflook lichtbruin sauteren. Het vuur matig hoog zetten en tomaat, balsamico en bouillon ong. 8 minuten zachtjes laten sudderen.
    3. Gemalen chilipeper, zwarte peper, basilicum en gekookte pasta toevoegen en goed (en voorzichtig) door elkaar scheppen.
    4. Ong. 5 minuten zachtjes laten sudderen en serveren met geraspte kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren