Een heerlijk, Indisch-geïnspireerde, vegetarische aardappelschotel. Aardappelen worden gaar gebakken in een zelfgemaakte currypasta. Serveer met rijst en een groente curry.
Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Voeg de aardappelen toe en kook ze 75% gaar, in ongeveer 10 minuten, giet af en zet ze opzij.
Verhit ondertussen een grote koekenpan met olie. Bak de knoflook, ui en paprika tot ze zacht zijn, ongeveer 10 minuten. Zet opzij.
Roerbak de garam masala, gemalen koriander, komijn, kurkuma, paprikapoeder, mosterdpoeder en verse chilipeper gedurende 2 minuten. Voeg 4 eetlepels water toe om het tot een pasta te maken.
Voeg de gehakte tomaten toe aan de kruidenpasta en bak 3 minuten. Kruid goed met zout en peper. Voeg de aardappelen, uien en rode paprika toe. Meng goed.
Voeg 125 ml water toe en laat gedurende 10-15 minuten koken. Roer goed en voeg meer water toe als dat nodig is. Serveer met verse koriander.