Spaghetti met knoflook en tonijn

    Spaghetti met knoflook en tonijn

    5keer bewaard
    15min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een snelle maaltijd voor knoflookliefhebbers (waarschuwing: kan slechte adem veroorzaken!). Gooi de olie van de tonijn niet weg - dit smaakt heerlijk als saus.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 75 tot 115 gr spaghetti
    • 1 blik tonijn in olie
    • 3 teentjes knoflook
    • 1 mespuntje kruiden (zoals zout, peper, knoflookpoeder, enz.)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:15min 

    1. Kook de pasta in 10-12 minuten gaar.
    2. Open ondertussen de tonijn en laat de olie in een koekenpan druppelen. Verhit op laag vuur.
    3. Plet de knoflook en bak hem in de pan met olie. Bak een paar minuten.
    4. Als de pasta 10-12 minuten gekookt heeft, giet je hem af, doe hem in een kom en voeg de knoflook en olie en tonijn toe. Als er te veel vocht inzit, laat je de pasta even uitlekken in een zeef.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren