Spinazie met knoflook en gorgonzola

    Spinazie met knoflook en gorgonzola

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Heerlijk als bijgerecht of vulling voor flensjes, omeletten of knoedels. Verse spinazie wordt gecombineerd met gorgonzola kaas en knoflook. Smelt in je mond!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500 gr verse spinazie
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 5-10 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 eetlepel citroensap
    • 100 gr verkruimelde gorgonzola kaas
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Spoel de spinazie af en blancheer in licht gezouten water. Laat goed uitlekken.
    2. Verhit de olie in een grote pan en bak de spinazie met de knoflook, onder voortdurend roeren. Voeg het citroensap en de Gorgonzola kaas toe, bestrooi met peper en meng goed. Breng op smaak met zout indien gewenst. Serveer direct als bijgerecht of laat het afkoelen als je het gebruikt als vulling.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren