Portobellosoep met stellette

    Portobellosoep met stellette

    1keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Stellette is een piepkleine soeppasta en wordt verwerkt in deze lichte soep op basis van kalfsbouillon, portobellochampignons en rode wijn. Serveren met versgemalen Parmezaanse kaas en stokbrood.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 pak (500 gr) stellette soeppasta, zoals De Cecco
    • 750 ml kalfsvleesbouillon
    • 1 gegrilde portobellochampignon, in plakjes
    • 1 eetlepel tomatenpuree
    • 1 eetlepel rode wijn
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Pasta, bouillon, portobello, tomatenpuree, wijn, zout en peper in een grote soeppan aan de kook brnegen. 8-10 minuten op een matig heet vuur laten sudderen tot de pasta gaar is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren