Glutenvrije chocoladekoeken

    (24)

    Deze chocolade browniekoeken met krokante stukjes zijn supereenvoudig te maken en ook nog glutenvrij! Serveer met een grote mok thee of koffie.


    25 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • Bodem
    • 125 gr glutenvrij meel
    • 75 gr geraspte kokos
    • 125 gr gesmolten boter
    • 100 gr suiker
    • 1 volle eetlepel cacaopoeder
    • Glazuur
    • 120 gr poedersuiker
    • 1 volle eetlepel cacaopoeder
    • heet water, zoveel als nodig

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. De oven voorverwarmen op 180° C / gasovenstand 4.
    2. Voor de bodem:

    3. Meng meel, kokos, boter, suiker en cacaopoeder. Druk in een bakplaat. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 10 minuten. Laat afkoelen.
    4. Ondertussen maak je het glazuur. Meng de poedersuiker en cacao met net genoeg water om een suikerglazuur te maken. Verspreid over de afgekoelde cake en smeer uit. Laat hard worden, snijd in repen en verberg of je eet alles op!
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (24)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties