Gepaneerde lamskoteletjes met munt

    Gepaneerde lamskoteletjes met munt

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Het huwelijk tussen munt en lamsvlees wordt samengebracht in dit prachtige recept. Lamskoteletjes worden gekruid met munt en paneermeel en vervolgens lekker knapperig gebakken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 165 gr paneermeel
    • 3 eetlepels muntgelei
    • 4 lamskoteletjes
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 theelepel peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 190°C / gasovenstand 5.
    2. Doe het paneermeel en de muntgelei in een kom, goed mengen.
    3. Leg de lamskoteletten op een licht ingevette bakplaat. Breng op smaak met zout en peper. Bedek ze met 1/4 van het muntmengsel.
    4. Bak de lamskoteletten in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten of tot ze de gewenste gaarheid hebben. Serveer direct.

    Muntgelei

    Muntgelei is te koop onder de naam mint jelly en is vaak verkrijgbaar in Engelse speciaalzaken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren