Lamsvlees en couscous

    (2)

    Een eenvoudige, maar heerlijke combinatie van smaken en texturen. Couscous wordt gemengd met groene paprika, ui, kerstomaatjes en lam, en vervolgens geserveerd met spinazie en verkruimelde geitenkaas.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 eetlepel olie
    • 250 gr lams-lendekarbonades, in reepjes gesneden
    • 100 gr couscous
    • 1 groene paprika, gesneden
    • 1 ui, gesneden
    • 250 gr cherry tomaatjes, gehalveerd
    • 250 gr jonge spinazie
    • 50 gr geitenkaas
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan tot deze heet is. Schroei het lamsvlees dicht, haal uit de pan en zet opzij.
    2. Doe de knoflook, groene paprika en ui in de pan en bak gedurende 5 minuten of tot ze gaar zijn.
    3. Kook ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking. Voeg zout en peper naar smaak toe.
    4. Meng in een grote kom, het lamsvlees, de geroerbakte groenten, de kerstomaten en couscous. Serveer met verse blaadjes spinazie en verkruimelde geitenkaas erbovenop.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren