Hongaarse letcho met worst

    Hongaarse letcho met worst

    2keer bewaard
    45min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een lekker en eenvoudige stoofschotel met Poolse worst afkomstig uit Hongarije. Letcho is een stevig en smakelijk gerecht met paprika en worst.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 600 gr paprika (verschillende kleuren), in plakjes
    • 500 gr tomaten, in blokjes gesneden
    • 1 ui, gesneden
    • olie om in te bakken
    • 300 gr Poolse worst, in plakjes
    • 2 theelepels paprikapoeder
    • zout en peper naar smaak
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verhit de olie in een grote pan en bak de ui glazig. Voeg de paprika toe, breng op smaak met paprikapoeder, zout en peper, dek af en laat 10-12 minuten sudderen.
    2. Roer de tomaten erdoor, en sudder, onder af en toe roeren, tot het vocht is verdampt. Voeg de plakjes worst en knoflook toe, hussel, en laat nog 10 minuten zachtjes koken. Serveer met rijst of met brood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren