Pittige macaronischotel

    Pittige macaronischotel

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur


    4 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een macaronischotel met veel kruiden. Ui, tomaat, groene pepers, chilipoeder, gember, knoflook en koriander worden gemengd met macaroni.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 tot 3 theelepels plantaardige olie
    • 250 gr macaroni
    • 3 grote uien, gesnipperd
    • 3 middelgrote tomaten, in stukjes
    • 4-5 groene pepers, in plakjes
    • 1 theelepel chilipoeder
    • 1 theelepel gember-knoflookpasta
    • 2 theelepels gehakte verse koriander
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Kook de macaroni in een pan met water en een klein snufje zout. Giet het water af en houd apart.
    2. Bak de uien in een andere pan in wat olie. Voeg de tomaten toe en bak ze goed.
    3. Voeg dan de chilipoeder, pepers, gember-knoflookpasta, zout en koriander toe en creeër een goede masala.
    4. Voeg vervolgens de gekookte macaroni toe en meng goed. Controleer of er genoeg zout in zit en serveer goed warm.

    Gember-knoflookpasta

    Gember-knoflookpasta is vaak te koop onder de Engelse naam "ginger garlic paste" in Aziatische supermarkten. Je kunt het ook vervangen door gewoon naar smaak uitgeperste knoflook en gemberpoeder toe te voegen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Klinkt heel lekker. Ik snap alleen de bereidingstijd niet. Bovendien wordt dit vermeld als een macaroni "schotel" wat doet vermoeden dat het een ovenschotel is. Dit komt echter niet als zodanig over. Het mist wat in de bereidingswijze heb ik het idee - 03 feb 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren