Veganistische pinda en tomaten stoofpot

    Veganistische pinda en tomaten stoofpot

    20keer bewaard
    40min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Geserveerd met bruine rijst is dit is een vullend en voedzaam veganistische maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 1 eetl plantaardige olie
    • 2 kleine rode uien, fijngehakt
    • 6 teentjes knoflook, gehakt
    • 2 groene paprika's, in stukjes
    • 50g grofgemalen pinda's
    • 4 grote tomaten, grof gehakt
    • 350ml water
    • zout en cayennepeper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verhit de olie in een pan over matig vuur. Sauteer uien, knoflook, groene paprika en pinda's voor 2 tot 3 min. Roer tomaten, water, zout en cayennepeper erdoor; breng aan de kook. Zet vuur laag en stoof zachtjes minstens 30 min; liefst 1 1/2 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren