Met blauwe kaas gevulde eieren

    (1)

    Niet iedereen waardeert de geur en smaak van blauwe kaas, maar voor degenen die er van houden is dit recept heerlijk!


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 5 hardgekookte eieren
    • 3 eetlepels boter, zacht
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 150 gr blauwe kaas
    • zout en peper naar smaak
    • 1 handvol alfalfa om te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Pel de hardgekookte eieren en snijd ze doormidden, verwijder voorzichtig de dooiers. Leg de eiwithelften op een schaal.
    2. Prak de eierdooiers met een vork. Voeg de blauwe kaas, boter en mayonaise toe, meng goed tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper.
    3. Schep het mengsel in de eiwitten. Garneer met de alfalfa. Serveer.

    Tip:

    Alfalfa kan worden vervangen door fijngehakte peterselie of een paar takjes dille.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 8 collecties