Gevulde eieren met zalm en kaviaarsaus

    Gevulde eieren met zalm en kaviaarsaus

    6keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Gevulde eieren, maar met een luxe twist door de zalm en kaviaar. Dit recept is absoluut gourmet en zeer geschikt als voorgerecht of luxe hapje.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • Voor de kaviaarsaus
    • 1 potje (100 gr) zwarte kaviaar
    • 6 eetlepels mayonaise
    • 1 eetlepel geraspte citroenschil
    • 1/2 citroen, het sap
    • Voor de gevulde eieren
    • 10 eieren
    • 100 gr gerookte zalm, in stukjes
    • 6-8 eetlepels mayonaise
    • 1 eetlepel citroensap
    • 5 eetlepels kappertjes
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng alle ingrediënten voor de saus in een kleine kom. Pas de hoeveelheid citroensap naar wens aan.
    2. Snijd de eieren in de lengte doormidden, verwijder voorzichtig de eierdooiers. Leg de eiwitten op een schaal.
    3. Prak de eierdooiers met een vork, roer er de mayonaise, zalm (behalve enkele stukjes voor de garnering) en het citroensap door tot er een glad mengsel ontstaat.
    4. Voeg de kappertjes toe en breng op smaak met zout en peper.
    5. Schep het mengsel in de eiwitten, vorm er heuveltjes met een natte lepel van.
    6. Schep de kaviaarsaus rond de eieren, garneer met stukjes zalm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren