Kabeljauw met kaas en mosterd uit de oven

    Kabeljauw met kaas en mosterd uit de oven

    4keer bewaard
    30min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke doordeweekse maaltijd die gemakkelijk voor meer mensen aangepast kan worden. Serveer met simpele gestoomde groenten of iets extra's als je een etentje of een speciale gelegenheid hebt.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 porties kabeljauw of andere witte vis
    • 200 gr belegen kaas
    • 4 theelepels mosterdpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C / gasovenstand 4. Controleer de vis op graatjes en leg de visfilets op een bakplaat.
    2. Rasp de kaas en meng met het mosterdpoeder.
    3. Verdeel de kaas over de vis en zet 20 minuten in de oven op 180°C / gasovenstand 4, tot de kaas goudbruin is en borrelt en de vis makkelijk uit de elkaar valt.

    Serveertip

    Serveer met gestroomde groenten en wat rijst of aardappelpuree.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren