Gevulde eieren met tonijn

    Gevulde eieren met tonijn

    18keer bewaard
    22min


    16 personen hebben dit gemaakt

    Dit voorgerecht heeft een zeer bijzondere combinatie aan smaken. Iedereen is er altijd dolenthousiast over. Garneer met verse peterselie.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 6 hardgekookte eieren
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 1 theelepel mosterd
    • 1 blik tonijn, uitgelekt
    • 1 bosje gehakte bieslook of dille
    • zout en peper naar smaak
    • verse peterselie om te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:22min 

    1. Snijd de eieren in de lengte doormidden. Haal de eierdooiers eruit en prak ze met een vork. Meng 1 eetlepel mayonaise en 1 theelepel mosterd erdoor, meng tot een gladde massa. Roer de tonijn en gehakte bieslook erdoor, meng goed. Breng op smaak met zout en peper.
    2. Schep het mengsel in de eiwitten. Garneer met mayonaise en peterselie.

    advies

    You can use the same stuffing for spread, served with crackers. You can leave out the egg yolks.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren