De cake van Mrs Cake

    De cake van Mrs Cake

    2keer bewaard
    1uur30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een zeer eenvoudig recept waar je je eigen aanpassingen aan kunt toevoegen: probeer eens stukjes chocola, gehakte noten, gedroogd fruit, noem maar op!

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 4 eieren
    • 200 gr suiker
    • 240 gr zelfrijzend bakmeel
    • 200 gr boter of margarine, op kamertemperatuur
    • chocolade, gedroogd fruit, aroma of kleurstof (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Extra tijd: 15min afkoelen  ›  Klaar in:1uur30min 

    1. Verwarm de oven voor op 160°C / gasovenstand 3. Vet een cakevorm in.
    2. Doe de eieren en de boter in een kom en meng goed tot een gladde massa. Voeg de suiker toe en meng goed. Eenmaal goed gecombineerd, voeg je de bloem toe en meng goed. Het mengsel zal zeer dik zijn. Tot slot roer je er je aanvullingen door: gehakte chocolade, gedroogd fruit, vanille-extract, enz. Giet het mengsel in de bakvorm.
    3. Bak de cake 45 tot 60 minuten in de voorverwarmde oven, tot een spies er schoon uitkomt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren