Honing-gember kip uit de slowcooker

    Honing-gember kip uit de slowcooker

    29keer bewaard
    4uur20min


    428 personen hebben dit gemaakt

    Kippendijtjes gekookt in de slowcooker met een zoete honing, gember, soja en ananassaus.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1 eetl plantaardige olie
    • 10 kippendijtjes, ontveld en ontbot
    • 175g honing
    • 175ml lichte sojasaus
    • 3 eetl ketchup
    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • 1 eetl gemalen gemberwortel
    • 1 (435g) blik ananasstukjes, sap bewaard
    • 2 eetl maizena
    • 4 eetl water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 4uur  ›  Klaar in:4uur20min 

    1. Verhit olie in een bakpan over matig vuur, en bruin de kippendijtjes aan alle kanten.
    2. Giet honing, sojasaus, ketchup, knoflook, gember en ananassap in de slowcooker en vermeng. Doe de kippendijtjes in de slowcooker en roer door de saus.
    3. Dek af en kook 4 uur op Hoog. Roer ananasstukjes er de laatste 20 min bij.
    4. Meng maizena en water in een kommetje. Haal de kippendijtjes uit de slowcooker en meng de maizena door de saus in de slowcooker om het in te dikken. Dien saus op over de kip.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren