Kleine worstenbroodjes

    Kleine worstenbroodjes

    24keer bewaard
    40min


    25 personen hebben dit gemaakt

    Een prachtig recept voor een lekker hapje dat snel en gemakkelijk te maken is. Mini-hotdogs worden in bladerdeeg gewikkeld en daarna in de oven gebakken.

    Ingrediënten
    Porties: 9 

    • bladerdeegvellen, ontdooid
    • mini knakworstjes
    • dipsaus naar keuze (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Verwarm de mini hotdogs in kokend water. Giet af tot ze koel genoeg zijn om te hanteren.
    3. Snij het bladerdeeg in repen (ongeveer 2 a 3 repen per vel). Rol elke worstje op in een reep deeg.
    4. Leg op de bakplaat, met voldoende ruimte om uit te zetten. Bak in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin is en gerezen, ong 10 - 15 minuten.

    Tip

    Je kunt het bladerdeeg met wat geklust ei bestrijken, dat geeft een mooi goudbruin korstje tijdens het bakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren