Mini zalmtaartjes

    Mini zalmtaartjes

    23keer bewaard
    40min


    20 personen hebben dit gemaakt

    Super eenvoudige maar toch zeer elegante taartjes met gerookte zalm. Deze mini-taartjes zijn heerlijk als voorgerecht met een groene salade of kunnen goed als hapje worden geserveerd.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 85 gr roomkaas, zacht
    • 5 eetlepels gesneden gerookte zalm
    • 2 eetlepels gehakte verse bieslook
    • 1 kleine kruidnagel knoflook, fijngehakt
    • zout en peper naar smaak
    • 6 vellen bladerdeeg

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 190°C / gasovenstand 6. Bedek een bakplaat met bakpapier. Vet 6 mini taartvormpjes in met boter en bedek met het bladerdeeg.
    2. Meng de roomkaas, zalm, bieslook, knoflook, zout en peper en meng goed. Verdeel gelijkmatig over de 6 bladerdeegbakjes.
    3. Bak de taartjes 25 tot 30 minuten. Laat afkoelen alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    - Gewaardeerd op - 01 jan 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren