Mozzarella met aubergine

    Mozzarella met aubergine

    3keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Aubergine is erg populair in Turkije. Dit is het recept voor één van de gemakkelijkste en meest heerlijke Turkse voorgerechten. Probeer het eens!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 aubergine, in plakjes van 1,5 cm gesneden
    • 1 eetlepel zout
    • 150 gr mozzarella, in plakjes
    • 1 tomaat, in plakjes gesneden
    • versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakplaat in.
    2. Bestrooi de plakjes aubergine met zout, laat 20 minuten staan.
    3. Spoel de aubergine af en dep droog.
    4. Leg de aubergine in een enkele laag op de bakplaat. Bedek met mozzarella en leg daarop een plakje tomaat. Bestrooi met zwarte peper.
    5. Bak 10 minuten tot de kaas bubbelt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren