Gerookte makreel paté

    Gerookte makreel paté

    47keer bewaard
    15min


    14 personen hebben dit gemaakt

    Gerookte makreel geeft een heerlijke smaak aan dit recept. Serveer met crackers, toastjes of vers stokbrood. De paté kan milder van smaak gemaakt worden door meer mascarpone of roomkaas toe te voegen.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 225g gerookte makreel
    • 100g mascarpone
    • 2 eetl citroensap
    • 1 eetl mierikswortelsaus
    • 1 eetl Dijon mosterd
    • snufje cayennepeper
    • 2 eetl fijngehakte rode ui
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verbrokkel de makreel. Doe makreel en mascarpone in een foodprocessor. Zet op de pulseerstand en meng goed door elkaar.
    2. Doe makreelmengsel in een kom. Vermeng met citroensap, mierikswortel, mosterd, cayennepeper, rode ui en zout.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    3

    Andere ingrediënten gebruikt. Een zoetzure appel mee in de foodprocessor doet t super bij makreel - 31 dec 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren