Gerookte zalm en ei-mayonaise.

    Gerookte zalm en ei-mayonaise.

    25keer bewaard
    30min


    86 personen hebben dit gemaakt

    Dit is lekker voor een zomerse lunch of brunch geserveerd op meergranen toast of een bagel.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 12 eieren
    • 2 stengels bleekselderij, gehakt
    • 1 rode ui, gehakt
    • 150g gerookte zalm, in blokjes
    • 225g mayonaise
    • 3 eetl gehakte verse dille
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe eieren in een pan en zet onder koud water. Breng water aan de kook; dek af, neem van het vuur en laat eieren 10 tot 12 min staan in heet water. Giet af, koel, pel en hak fijn.
    2. Kombineer eieren, selderij, ui, gerookte zalm en mayonaise.
    3. Breng op smaak met dille, zout en peper. Zet minstens 2 uur in de koelkast, zodat de smaken kunnen vermengen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    toosoverdijk651
    0

    Nu twee keer gemaakt, groot succes! - 24 dec 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren