Pittige T-bone steaks

    Pittige T-bone steaks

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Wat een genot voor T-bone steak 'liefhebbers! Een kruidige en pittige marinade geeft de steaks een fantastische smaak! Als je je steak 'raw' wilt, gril hem dan 2 tot 3 minuten per kant. Als je hem liever 'well-done' hebt, gril dan 6 minuten per kant.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 takjes verse tijm, fijn gesneden
    • 2 takjes verse oregano, fijngehakt
    • 4 blaadjes verse basilicum, gehakt
    • 4 takjes verse peterselie, fijngehakt
    • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 eetlepels wijnazijn
    • 120 ml plantaardige olie
    • 2 theelepels Dijon mosterd
    • 1 theelepel gedroogde marjolein
    • 1/2 theelepel cayennepeper
    • 1/4 theelepel rode chilipepervlokken
    • zout naar smaak
    • 4 T-bone steaks

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de gehakte kruiden, knoflook, azijn, olie, mosterd, gedroogde majoraan, cayennepeper en chili in een kleine kom. Bestrijk de biefstukken met de marinade, dek af en zet 1 dag in de koelkast.
    2. Verwarm de grill voor op een hoge temperatuur. Leg de steaks op een licht ingevet rooster en gril ze 2 tot 3 minuten aan elke kant, of tot de gewenste gaarheid. Breng op smaak met zout nadat de steaks klaar zijn.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren