Pittige T-bone steaks

    Pittige T-bone steaks

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Wat een genot voor T-bone steak 'liefhebbers! Een kruidige en pittige marinade geeft de steaks een fantastische smaak! Als je je steak 'raw' wilt, gril hem dan 2 tot 3 minuten per kant. Als je hem liever 'well-done' hebt, gril dan 6 minuten per kant.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 takjes verse tijm, fijn gesneden
    • 2 takjes verse oregano, fijngehakt
    • 4 blaadjes verse basilicum, gehakt
    • 4 takjes verse peterselie, fijngehakt
    • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 eetlepels wijnazijn
    • 120 ml plantaardige olie
    • 2 theelepels Dijon mosterd
    • 1 theelepel gedroogde marjolein
    • 1/2 theelepel cayennepeper
    • 1/4 theelepel rode chilipepervlokken
    • zout naar smaak
    • 4 T-bone steaks

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de gehakte kruiden, knoflook, azijn, olie, mosterd, gedroogde majoraan, cayennepeper en chili in een kleine kom. Bestrijk de biefstukken met de marinade, dek af en zet 1 dag in de koelkast.
    2. Verwarm de grill voor op een hoge temperatuur. Leg de steaks op een licht ingevet rooster en gril ze 2 tot 3 minuten aan elke kant, of tot de gewenste gaarheid. Breng op smaak met zout nadat de steaks klaar zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren