Rafaello-taart zonder te bakken

    Rafaello-taart zonder te bakken

    2keer bewaard
    3uur30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een groot feest voor kokos-liefhebbers! Deze taart bestaat uit laagjes crackers en kokospuddingvulling. Ik vind het om mijn vingers bij af te likken!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 500 ml melk
    • 2 pakjes instant vanille- of kokospudding
    • 250 gr boter
    • 1 eigeel
    • 150 gr geraspte kokos
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 350 gr rechthoekige, zoute crackers
    • kokosvlokken, om mee te versieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Extra tijd: 3uur in de koelkast  ›  Klaar in:3uur30min 

    1. Maak de puddingmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet opzij om af te koelen.
    2. Klop de boter met het eigeel. Meng geleidelijk door het afgekoelde puddingmengsel.
    3. Voeg de geraspte kokos en vanille-extract toe, meng goed.
    4. Maak een laag van de crackers op de bodem van een rechthoekige bakvorm. Smeer een kwart van de vulling erop, dek af met crackers en herhaal de lagen. Je wilt eindigen met het puddingmengsel. Bestrooi met kokosvlokken.
    5. Zet minimaal 3 uur in de koelkast. Hoe langer hoe beter.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren