Cannelloni

    Cannelloni

    2keer bewaard
    55min


    Maak dit als eerste!

    Een smakelijk pastagerecht met rundvlees en salami. Het is een beetje werk, maar het resultaat is de moeite waard :)

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr rundergehakt
    • 1 ui, gesnipperd
    • 120 gr gesneden pepperoni of salami, in kleine stukjes
    • 4 tomaten, gepeld en fijngesneden
    • 4 eetlepels roomkaas
    • 1 eetlepel tomatenpuree
    • 1/2 theelepel gemengde Italiaanse kruiden
    • zout om op smaak te brengen
    • 8 gedroogde lasagnevellen
    • 55 gr belegen kaas, geraspt
    • 1 bol mozzarella, geraspt
    • 500 gr pot rode pastasaus met kruiden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. Doe het gehakt en de ui in een grote pan en bak tot het gehakt bruin is, voeg dan de pepperoni toe, en roer door het gehakt tot het gaar is.
    2. Doe het gehaktmengsel in een grote kom, voeg de tomaten, verse kaas, tomatenpuree, kruiden en zout toe en roer alle ingrediënten door elkaar.
    3. Breng ondertussen een grote pan water aan de kook, en kook elk lasagnevel individueel, tot het net buigzaam is. Ik maak de cannelloni direct nadat elk vel gaar is. Doe wat pastasaus in een grote vuurvaste schaal en verspreid over de bodem. Om de cannelloni te maken, leg je het lasagnevel op een bord en leg je een deel van het gehaktmengsel in het midden, rol dan op en leg in de schaal. Doe hetzelfde met alle andere gekookte lasagnebladen.
    4. Giet de rest van de saus over de cannelloni, bedek dan de bovenkant met de geraspte belegen kaas en mozzarella.
    5. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven.
    6. Laat het ongeveer 10 minuten rusten, omdat dit helpt om het beter bij elkaar te houden.

    Serveer suggestie

    Serveer met friet.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren