Romige pastasalade met kalkoen

    Een fantastisch gebruik voor restjes gaar kalkoenvlees. Deze romige salade gebruikt restjes gebraden kalkoen, in combinatie met pasta, walnoten, selderij en appel. Serveer op een bedje van sla.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 100 gr gewone yoghurt
    • 3 eetlepels mayonaise
    • 3 eetlepels appelciderazijn
    • 1 eetlepel suiker
    • 1/8 theelepel zwarte peper
    • 350 gr afgekoelde gekookte pasta, zoals penne
    • 60 gr gehakte walnoten
    • 350 gr gebraden kalkoen, in stukken gesneden
    • 4 stengels selderij, in plakjes
    • 2 appels, zonder klokhuis en in blokjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe de eerste 5 ingrediënten in een glazen of aardewerken kom en meng tot een glad mengsel. Voeg alle overige ingrediënten toe en roer samen. Serveer op wat sla. Eet smakelijk.

    Tip

    Zonder de appel en pasta is het een hele goede vulling om in pita's te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren