Romige dip van kikkererwten

    Romige dip van kikkererwten

    1keer bewaard
    5min


    Maak dit als eerste!

    Deze dip is lekker romig. Kikkererwten worden gepureerd met ricotta, citroensap en rozemarijn. Serveer als dip met pita's of als broodbeleg.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 blik (400 gr) uitgelekte kikkererwten
    • 80 gr ricotta
    • 1 theelepel citroensap
    • 3 takjes verse rozemarijn, alleen de blaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng alle ingrediënten in een keukenmachine tot een glad mengsel.
    2. Serveer met pitabrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren