Romige pasta met tonijn en kaas

    Romige pasta met tonijn en kaas

    4keer bewaard
    20min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Dit pastagerecht is snel en makkelijk te maken en smaakt heerlijk. Het is een lekkere en romige pasta met maïs, tonijn en een zelfgemaakte kaassaus.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 blikje (400 gr) tonijn in water, uitgelekt
    • 1 1/4 blikje (340 gr) maïs, uitgelekt
    • 500 gr pasta
    • 125 gr geraspte Cheddar
    • 300 ml slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze volgens de instructies op de verpakking beetgaar.
    2. Giet de pasta af en doe terug in de pan op matig-laag vuur. Voeg de tonijn, maïs, kaas en room toe. Verwarm tot het goed warm is en de kaas gesmolten. Breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren