Custard koekjes

    Custard koekjes

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Ik heb dit recept al sinds de kinderen klein waren. Het zijn echt heerlijke koekjes.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 koekjes

    • 55 gr margarine of boter
    • 55 gr suiker
    • 1/2 theelepel vanille-aroma
    • 70 gr bloem of maïzena
    • 40 gr puddingpoeder (custardpoeder)
    • 1/2 ei

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de margarine of boter met de suiker en de vanille.
    2. Zeef de bloem en het custardpoeder en voeg toe aan de boter.
    3. Meng het ei erdoor om een ​​stevig, maar soepel deeg te maken.
    4. Rol het dun uit op een met bloem bestoven werkblad en snijd er vormpjes van.
    5. Bak ongeveer 10 minuten in een matig warme oven op 180°C / gasovenstand 4.

    Serveersuggestie: maak er Britse sandwichkoekjes van

    Maak een romige vulling door 75 gr poedersuiker met 35 gr zachte margarine of boter te mengen. Smeer wat van deze room tussen 2 koekjes, als de koekjes helemaal zijn afgekoeld. Zo worden deze koekjes veel in Groot-Brittannië gegeten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren