Duitse stoofpot met runderrollade

    Duitse stoofpot met runderrollade

    Voeg toe aan favorieten!
    3uur20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Mijn mans tante Ann gaf me dit recept ooit en we maken deze stoofpot inmiddels alweer 45 jaar!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 grote uien - geschild en in plakjes gesneden
    • olie
    • 900 gr stoofvlees - opgerold als een rollade
    • 1 bosje kruiden
    • 1 sneetje brood
    • 1 theelepel mosterd
    • 1 klein blikje tomatenpuree
    • 1 scheut room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur20min 

    1. Bak de uien in een beetje olie totdat ze goudbruin zijn.
    2. Voeg het vlees toe en bak dit helemaal bruin.
    3. Voeg genoeg water toe tot bijna al het vlees bedekt is en voeg het bosje kruiden toe.
    4. Laat 2-3 uur sudderen. (1,5 uur in een snelkookpan)
    5. Wanneer het vlees gaar is, haal je het uit de pan en houd je het warm.
    6. Voeg het sneetje brood toe aan de vloeistof evenals de mosterd, tomatenpuree en een scheutje room.
    7. Zeef de vloeistof en verhit weer als een jus.

    Tip

    Van de overgebleven saus kun je een heerlijke soep maken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren