Shish kebab

    Shish kebab

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Shish kebab is een zeer populair voorgerecht in veel Indiase restaurants. Serveer met muntsaus.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 500 gr lamsgehakt
    • 2 eetlepels verse koriander, fijngehakt
    • 2 uien, fijngehakt
    • 1 theelepel kurkuma
    • 1 theelepel citroensap
    • 1 eetlepel azijn
    • zout en peper naar smaak
    • bakolie spray
    • gebakken ui en koriander voor de garnering (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng het lamsgehakt, gehakte koriander, uien, kurkuma, citroensap en azijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.
    2. Rol het mengsel in dunne worstjes en rijg aan een spies. Laat ze 10 minuten onder een voorverwarmde grill verwarmen. Spuit rondom een dun laagje olie en draai ze tijdens het grillen vaak om.
    3. Om te serveren garneer je ze met koriander en gebakken uien.

    Tip

    Je kunt de kebabs ook op de bbq bereiden. Vergeet ze niet regelmatig om te draaien.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren