Spaanse biefstuk

    Spaanse biefstuk

    3keer bewaard
    3uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is een recept uit de jaren '60 toen huisvrouwen begonnen te experimenteren met buitenlandse gerechten. Het is een gezond recept, mijn familie is er dol op en het is snel en gemakkelijk te maken. Je doet het een paar uur in een slowcooker en het komt er lekker mals uit.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ui - in vieren gesneden
    • 500 gr sudderlapjes
    • paar eetlepels Engelse mosterd
    • 1 blik geconcentreerde tomatensoep

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. Fruit de ui in een beetje olie.
    2. Snijd de biefstuk in stukjes en bestrijk beide kanten met mosterd.
    3. Doe in een ovenschaal en giet de tomatensoep erover.
    4. Dek af met een deksel en bak 3 uur of langer in een oven op lage temperatuur, of in een slowcooker.

    Variatie

    Als je geen geconcentreerde tomatensoep kunt vinden, kun je ook gewone dunne tomatensoep nemen, maar gebruik dan een beetje maizena om het in te laten dikken.

    Serveertip

    Serveer bijvoorbeeld met aardappelen en groene groenten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren